Політика конфіденційності

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ
(ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ)

Дана угода про конфіденційність розроблено відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

Загальна частина

ТОВ «Гришкофф», піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами і користувачами нашого веб-сайту, розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь підготувало цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі за текстом — «Політика конфіденційності», і умови користування веб-сайтом www.grishkoff.pro, далі по тексту — «веб-сайт».

Будь ласка, уважно прочитайте дану сторінку, тому що інформація, викладена на ній є важливою для Вас як для користувача веб-сайту і всіх його сервісів.

Просимо Вас звернути увагу, що відповідно до умов Політики конфіденційності при Вашому відвідуванні ресурсів даного веб-порталу Ви підтверджуєте свою згоду з правилами та вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом. У разі Вашої незгоди з вимогами Політики конфіденційності і умовами користування веб-сайтом Ви зобов’язані покинути даний веб-сайт і утриматися від його відвідин в майбутньому.

Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати веб-сайт, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати угоди, або обмежений в своїх правах згідно закону, або не є уповноваженою особою компанії , від імені якої розміщується інформація.

Зберігання Ваших персональних даних буде проводитися ТОВ «Гришкофф», за адресою: м Київ, вул. Бойчука, 11,

Дана Політика конфіденційності діє з «01» січня 2016 року і буде оновлюватися в міру необхідності і / або внаслідок змін чинного законодавства.

Ваші права як суб’єкта персональних даних

Звертаємо увагу на те, що Ваші права як суб’єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних:

1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.
2. Суб’єкт персональних даних має право:

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження, і / або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних, які зберігаються;
  • пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, в зв’язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

3. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник. »

Хто має доступ до Вашої інформації:

ТОВ «Гришкофф» надає доступ до Вашої інформації:

— Незалежним третім особам, які надають нам різні послуги, включаючи бізнес-аналіз, роботу з покупцями, маркетинг, забезпечення опитувань або лотерей, запобігання шахрайства. Ми також можемо дозволити третім особам збирати інформацію для наших цілей, наприклад, для роботи Веб-сайту або розсилки актуальною реклами. Треті особи мають доступ і можуть збирати тільки необхідну для надання послуги інформацію і при цьому не мають права використовувати її в будь-яких інших цілях.

— Діловим партнерам, з якими ми спільно надаємо продукти і послуги. Ви завжди можете визначити, які треті особи надають той чи інший продукт або послугу, так як їх найменування завжди будуть вказані поруч з нашим. Якщо Ви вирішите використовувати ці додаткові послуги, ми можемо надати нашим партнерам доступ до Вашої інформації, в тому числі і до персональних даних. Пам’ятайте, що ми не контролюємо захист Вашої інформації такими діловими партнерами.

— посилається веб-сайтів. Якщо Ви заходите на Веб-сайт www.grishkoff.pro по посиланню з іншого веб-сайту, ми можемо надати цьому веб-сайту доступ до Вашої реєстраційної інформації, наприклад, Вашому імені, поштової та електронної адреси, номеру телефону, перевагам в подорожах. Посилається веб-сайт отримує повний доступ до Вашої інформації, тому ми рекомендуємо Вам ознайомиться з політикою конфіденційності відповідного веб-сайту, перш ніж переходити з цього веб-сайту на www.grishkoff.pro

— Соціальні мережі. З нашого Веб-сайту Ви можете зайти на ряд соціальних мереж (наприклад, Facebook). Переходячи на ці веб-сайти, Ви надаєте їм свої персональні дані, і захист такої інформації буде проводиться згідно з політикою вже цих веб-сайтів. На цих веб-сайтах Ви також можете змінити налаштування конфіденційності інформації.

Також ми можемо надати доступ до інформації:

— По порядку, розпорядженням суду або іншого судового наказу; для затвердження і здійснення наших прав; для захисту при правових домаганнях; а також в інших випадках, якщо того вимагає закон. При цьому ми зберігаємо за собою право заявити будь-яке заперечення або скористатися будь-яким правом, наданим нам за законом, або відмовитися від цього.

— У випадках, коли це необхідно для отримання відомостей, запобігання і вжиття заходів щодо незаконних або передбачуваних незаконних дій; щоб захистити свої права, власність або безпеку.

— У зв’язку з корпоративними угодами, як, наприклад, вилучення активів, злиття, продаж активів або, що малоймовірно, банкрутства.

Також ми можемо надати загальну або анонімну інформацію третім особам, в тому числі рекламодавцям і інвесторам. Наприклад, ми можемо повідомити нашим рекламодавцям кількість відвідувачів Веб-сайту або найбільш популярні готелі та місця відпочинку. Ця інформація не містить будь-яких персональних даних і використовується для розвитку Веб-сайту.

Цілі збору Ваших персональних даних

Однією з цілей створення і функціонування нашого веб-сайту є інформування Вас про те, хто ми такі і чим займаємося. Ми збираємо і використовуємо персональні дані (в тому числі ПІБ, місто Вашого проживання, номер телефону, електронну пошту тощо.) Для кращого надання Вам необхідних послуг та інформації.

Тому ми можемо використовувати Ваші персональні дані, щоб:

— відповідати на Ваші питання і запити;

— обробляти Ваші замовлення і заявки на надання інформації, добірку туру, бронювання пакетних і індивідуальних турів, авіаквитків, добірку вакансій по трудоутсройству за кордоном;

— регулювати або іншим способом виконувати свої зобов’язання в зв’язку у зв’язку з будь-яким угодою, які Ви уклали з нами;

— запобігати і вирішувати проблеми, пов’язані з будь-якими товарами і послугами, які ми надаємо Вам;

— створювати продукти або послуги, що відповідають Вашим потребам;

— оперативно реагувати на можливі Ваші скарги, пов’язані з недоліками наданих Вам послуг.

— для оптимізації своїх послуг ми можемо використовувати Ваші персональні дані в ході прямого маркетингу (в тому числі надавати інформацію про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для Вас шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень, телефонного дзвінка);

Крім випадків, установлених цією політикою конфіденційності, ми не станемо розкривати будь-яку вашу персональну інформацію, якщо тільки не будемо зобов’язані зробити це згідно із законом (наприклад, якщо це буде потрібно в ході судового процесу, або з метою запобігання шахрайства або іншого злочину), або якщо порахуємо , що така дія необхідна для захисту та / або запобігання наших прав, власності або особистої безпеки, а також аналогічно щодо наших користувачів / клієнтів та інших осіб.

Будьте впевнені, що ми не будемо використовувати вашу інформацію в будь-яких цілях, якщо ви повідомите, що не бажаєте, щоб ми використовували вашу інформацію таким чином, коли інформація надається, або пізніше.

Безпека ваших персональних даних

Ми цінуємо вашу персональну інформацію, тому забезпечуємо достатній рівень її захисту. Тому ми реалізували технології, спрямовані на захист ваших конфіденційних даних від несанкціонованого доступу та неналежного використання, і будемо відповідним чином оновлювати ці заходи при появі нових технологій.

Використання вашої персональної інформації, наданої на інших сайтах

На нашому сайті можуть бути посилання на інші сайти, або ви можете перейти на наш сайт по посиланню з іншого сайту. Як ви розумієте, ми не можемо відповідати за політику конфіденційності та практичні методики на інших сайтах.

Такий контент охоплюється відповідними умовами використання, а також будь-якими додатковими правилами і інформацією про конфіденційність, що надається в зв’язку з використанням стороннього сайту.

Ми рекомендуємо вам вивчити політику кожного відвідуваного сайту, щоб краще зрозуміти свої права і обов’язки, особливо коли ви надаєте на цих сайтах контент будь-якого типу. Якщо у вас є які-небудь сумніви або питання, зв’яжіться з власником або оператором такого сайту.

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

При роботі сайту нами використовуються файли cookie. З їх допомогою можлива ідентифікація браузера користувачів, які відвідують наш портал повторно, в цих файлах можливе збереження налаштувань користувачів та інших відомостей. Для зручності користування нашим сайтом ми використовуємо функцію ремаркетингу. При роботі з цією функцією також використовуються файли cookie.

Можна налаштувати браузер так, щоб відхиляти всі файли cookie або сповіщати про їх відправку.

За допомогою Google Analytics ми збираємо статистику про відвідування порталу, таку як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, домени, Інтернет-провайдерів і країни походження наших відвідувачів, а також адреси сайтів, відвіданих до і після порталу, і т.д. Проте, жодна з цих дій не пов’язане з Вами особисто і вимірюється тільки в сукупності.

Веб-маяки — це невидимі файли, які знаходяться на сайтах, які Ви відвідуєте. У разі, якщо Ви відвідуєте сторінку сайту, що містить веб-маяк, вона звертається до Вашого комп’ютера для того, щоб визначити чи відвідували Ви раніше цю сторінку або бачили Ви раніше певну рекламу. Веб-маяки не фіксують Ваша електронна адреса або будь-яку іншу особисту інформацію.

Використання цієї інформації допомагає нам робити сайт максимально зручним і корисним для Вас, підтримувати, захищати і розвивати сервіси нашого сайту.

Обмеження згідно Політики конфіденційності

Згідно умов Політики конфіденційності при користуванні веб-сайтом Ви повинні дотримуватися наступних правил:

— не використовуйте веб-сайт неналежним чином. Зокрема, не намагайтеся впливати або втручатися в його роботу або отримати доступ до інформації не через стандартний інтерфейс;

— використовуйте веб-сайт тільки відповідно до норм українського законодавства;

Якщо Ви будете порушувати дану Політику конфіденційності або якщо ми обґрунтовано запідозримо Вас в цьому, ми можемо призупинити або повністю закрити Вам доступ до веб-сайту.

ТОВ «Гришкофф» може в будь-який час переглянути цю Політику конфіденційності та оновити її. Ви маєте зобов’язання щодо цих змін і повинні відвідувати цю сторінку час від часу для перегляду поточної редакції Політики конфіденційності.

Додаткові інформація і застереження

ТОВ «Гришкофф» вживає заходів, щоб інформація на даному сайті була достовірною. Однак ми не беремо на себе відповідальність і не гарантуємо, що надана інформація і дані є точними, об’єктивними і актуальними на момент перегляду.

Даний веб-сайт в цілому, і окремі його елементи такі як (включно, але не обмежуючись) елементи дизайну, авторські фотоматеріали, статті, програмний код, бази даних охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», Міжнародними нормативно-правовими актами , і іншими актами законодавства України. Будь-яке інше використання, крім перегляду, завантаження та роздруківки сторінок порталу для особистого, некомерційного використання, заборонено. Копіювання інформації з сайту може бути здійснено лише в некомерційних цілях для розміщення на сторінках користувача, в блогах, соціальних мережах з посиланням на першоджерело.

Забороняється розповсюджувати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію з даного сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу ТОВ «Гришкофф». Ви повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших вимог про власність на завантажені та / або копіюються матеріали. Скопійована інформація повинна містити посилання на даний сайт як на джерело.

Ми не несемо відповідальність за будь-які прямі і непрямі збитки, понесені у зв’язку зі сплатою штрафних санкцій, або будь-які збитки і витрати, які понесені в результаті укладення правочину, інформація про об’єкт якої була розміщена на даному сайті.

Фактично, використання Вами сайту відбувається на Ваш власний ризик.

У межах, які максимально дозволяє закон, ні ТОВ «Гришкофф», ні будь-яка інша сторона, яка залучена до створення, виробництва або обслуговування сайту, не несе відповідальність за пряме, непряме або випадкове пошкодження, які коли-небудь наносилися, і які були викликані тим, що Ви мали доступ до цього сайту, користувалися ним або сподівалися на нього, навіть якщо ми попереджали Вас про можливість таких пошкоджень і втрат.

ТОВ «Гришкофф» в будь-якому разі не буде причетна до жодної зі сторін прямого, непрямого, умисного, або ненавмисного нанесення збитків за будь-яке використання цього веб-сайту, або на будь-якому іншому взаємопов’язаних сайті, включаючи, але не обмежуючись, будь-які втрати доходів, гудвілу, втрату програм або інших даних у Вашій системі обробки інформації, навіть якщо ми були швидко проінформовані про можливість таких збитків.

При роботі з веб-сайтом Вам не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам веб-сайт, ні на його утримання, ні на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів нашого веб-сайту.

Я згоден з Політикою конфіденційності та умовами користування веб-сайтом, а також з передачею і обробкою моїх даних.
Я підтверджую своє повноліття, а також відсутність будь-яких актів, що обмежують мою дієздатність.